Category

Vores top 30 meget elskede Mac-apps-hvad er din?

Min (stadig herlige) Netina MacBook Pro er 15 måneder gammel, og dens relativt lille 256 GB SSD har akkumuleret den normale Cruft. Tid til en klar ud.

Med lanceringen af ​​Mavericks tog jeg en beslutning, det ville være en god mulighed for at foretage en ren installation af OS X (hvis du har lyst til at gøre det samme, så tjek denne nyttige gratis videovejledning fra Screencastsonline’s Don McAllister). En skinnende ny OS-bygning er altid stor, men der er så meget at geninstallere og opsætte igen.

Så her er en liste over de første 30 Mac -apps, jeg installerede, dem, jeg bruger til at oprette automatiseret hjem såvel som andre til arbejde og leg. Forhåbentlig kan der være noget gavnligt her, som du ikke har prøvet før.

Fortæl mig din meget elskede Mac-app, som jeg må prøve i kommentarerne herunder.

1Password (£ 34.99)-På trods af en noget halvbagt lancering af den nye V4.0, forbliver 1Password min valg af adgangskode. Andre værktøjer er tilgængelige, og Mavericks leveres nu med iCloud Keychain, men 1Password er stadig vores go-to manager. Tilgængelig for Mac OSX, iOS, Windows og Android platforme også.

Alfred (gratis – £ 17) – En anden af ​​dem kan ikke klare sig uden forsyningsselskaber. Fra lancering af apps til at bruge varme afgørende handlinger og skræddersyede arbejdsgange, er det uundværligt tilgængeligt som en gratis version med de avancerede funktioner, der er låst op med tilføjelsen af ​​’Power Pack’ til £ 17.

Adium (gratis) – Det er måske bare os gamle folk, der stadig bruger IM i disse dage, børnene ser ud til at bare FaceTube hinanden eller hvad denne uges ting er. Stadig bruger jeg IM med nogle mennesker, og Adium er min open source -klient, der vælges.

Adobe Lightroom (~ £ 85,00) – Jeg har været i fotografering i betragtning af at jeg fik min første SLR i 1981, og jeg kan godt lide at sende det ulige foto til min Flickr. I al den tid var trinet til at skyde i RAW og forarbejdning i Lightroom den største største opgradering til min fotografering, langt over ethvert nyt sæt, jeg har købt. Ud over at redigere dine fotos ser Lightroom også efter dine digitale kapitalforvaltningsbehov, katalogisering og organisering af dine fotos. højt anbefalet.

Adobe Photoshop (fra ~ £ 240,00) – Den schweiziske hærkniv i grafikredigeringsverdenen, dens succes er blevet cementeret ved at blive verb i fælles kultur. Desværre er Adobe flyttet til en abonnementsmodel for en masse af sin software i år, som stinker for mig. Stadig er det et uvurderligt værktøj til daglig billedredigering på AutomatedHome.com, og jeg har fået CS6, da det ser ud som den sidste version, du vil være i stand til at eje. Tjek pixelmator som et alternativ. Photoshop tilgængelig fra omkring £ 240 (Student Edition).

Coconutbattery (gratis) – Cool lille app til at holde og øje med din batteriydelse og cyklusantal. Det kan også registrere aflæsninger til sammenligning over tid (som en opdatering til min RMBP -gennemgang efter 16 måneder har jeg 196 cyklusser, så 1.000 cyklusbatteri kunne gå til næsten 7 år til min brugssag).

Chronosync ($ 40,00)-En venlig RSYNC-erstatning med en brugervenlig brugergrænseflade, som jeg bruger til at synkronisere afgørende mapper fra min MacBook til en NAS såvel som andre planlagte sikkerhedskopier. Denne app håndterer afgørende ting!

Daisydisk (£ 6,48) – pæn lille app til at se, hvad der hugger denne SSD (hvordan jeg savner SSD + 1TB -opsætningen af ​​Fatbook – og hvor er min overkommelige 1TB SSD -opgraderingssæt til RMBP?). En let at forstå grafisk repræsentation af din opbevaring og en måde at bore ned på og udslette de store ting, du kan slette for at gratis op.

Debookee (£ 20,41) – Fantastisk netværksværktøj, som jeg bruger hele tiden. Det scanner dine LAN og viser IP -adresser, MAC -adresser, værtsnavne og leverandør -ID’er. Du kan indsætte specialfremstillede navne på dine egne mod hver enhed. Nyttigt, hvis du jager efter IP -adressen på den CCTV -cam, du lige har installeret. Jeg bruger det sammen med mine Drayytek Routers Data Flow Monitor til at identificere, hvilken enhed der hugger båndbredden. Du kan også målrette mod et af disse enheder, og (i noget, som jeg troede ikke var muligt, når du brugte en netværksafbryder), sniff nogle af dens internettrafik for at overvåge, hvilke websteder der bliver tjekket ud, og hvilke DNS -opkald der foretages. En gratis Cut Down -version med bare IP -scanneren kaldet Lanscan er også tilgængelig.

Dropbox (Freemium)-Stadig den bedste cloud-service overalt for mine penge-ja, jeg bruger den gratis version, og med henvisninger har jeg nu 13,8 GB’s fantastiske on-line opbevaring. Uundværlig.

Filezilla (gratis) – Great Open Source FTP -klient.

Gaffeltruck ($ 29,95) – Jeg bruger også gaffeltruck -FTP -klienten. Med en moderne brugergrænseflade, der vil være velkendt for Mac Peeps, er det en fornøjelse at bruge og understøtter FTP, SFTP, Amazon S3 og Webdav samt (nyttigt) hurtigt look.

Gemini (£ 6,99) – En fordelagtig lille app til at finde duplikatfiler. Jeg fik dette efter et familiemedlems harddisk døde. Jeg var uvurderlig med at skabe et nyt enkelt arkiv med alle deres specielle fotos fra flere delvise sikkerhedskopier.

GMVault (gratis) – Jeg talte om dette i mit “Vigtige ting” -indlæg sidste år, en god lille open source -app til sikkerhedskopieringDin hele Gmail IMAP -e -mail -historie til et lokalt arkiv, hvis det værste nogensinde sker.

Google Chrome (gratis) – Jeg bor i Chrome nu. Ikke engang installeret Firefox på denne build. Brug stadig Safari til det ulige emne, ligesom F1 Live Timing System, der kræver Java. Elsker Google Cast -udvidelsen, der giver mig mulighed for at flikke enhver fane til mit tv ved hjælp af Chromecast.

GPSPhotolinker (gratis)-En anden fotopelateret app, dette freeware geotagging-værktøj tager GPS-dataene fra min I-Gotu og indsætter dem i mine fotos EXIF-data. Perfekt.

Handbrake (gratis) – Tag disse DVD -rips og andre videofiler og opret MP4 og MKV’er, der spiller godt med en masse moderne spillere. Konverterer en masse videoformater og har indbygget profiler til at målrette en række mobile enheder.

ImageOpTim (gratis) – Blændende lille app, der presses de sidste par byte ud af dine billeder. Utaleværdigt webmasterværktøj til at hjælpe med at holde disse websider til at indlæse så hurtigt som muligt.

Istat -menuer (£ 10.38) – Elsker denne app. Det flyttede fra gratis til betalt for et par år tilbage, men var ingen hjerner at købe. En visning af dine maskiner på dine maskiner, herunder CPU, netværk, SSD og RAM. Enormt fleksible konfigurationsindstillinger og evnen til at sætte dit batty liv i tide såvel som procentdel.

JAIKOZ (£ 20,00-£ 30,00)-Jeg har brugt denne lydtagger i årevis nu i betragtning af at den første opdagelse af det i 2008. Automatiseret kvalitet af kvalitet fra flere on-line databaser, det sparer timers arbejde og det værd for Album Artwork fikser alene. regelmæssigt opdateres og udvikles også.

Libreoffice (gratis) – Great Open Source Office Suite inklusive en tekstbehandler, regneark og præsentationsapp. Har ikke haft Microsoft Office på min maker i et par år eller meget mere nu, og jeg har ikke savnet det.

Lille Snitch (fra € 29,95) – Et andet sikkerhedsniveau for din Mac Ud over din firewall leverer Little Snitch en måde at overvåge og godkende enhver udgående forbindelse til nettet.

Navn Mangler (£ 13.49) – Elsk denne app. Så god til at omdøbe mediefiler og især fordelagtigt til at navngive TV -serien DVD ripper til et format, som Plex kan lide. Du kan opbygge en kompleks flertrinsproces for at omdøbe dine filer og derefter gemme den til at bruge senere. Det er også utroligt hurtigt.

Paparazzi (gratis) – Nyttig lille værktøj, der giver dig mulighed for at fange en hel webside som en .png -fil. Jeg bruger ofte dette lige før en Apple -meddelelse som en nem måde at registrere priser og specifikationer osv. Her er et eksempel på dets output.

Paralleller (£ 65,00) – Mens det årlige opgraderingsgebyr begynder at bære lidt tynd, er paralleller meget fordelagtigt og godt vist, hvis du har brug for at køre vinduer eller andre virtuelle maskiner på din Mac. Også checkout VMware Fusion (£ 45,95) og VirtualBox (gratis/open source).

Plex (Freemium)-Stadig vores meget elskede hjemmemedieserver med en kilometer. Uanset om det er hjemme eller væk, bruges Plex af hele familien og gøres endnu bedre med synkroniseringsfunktionen. Gratis på mange platforme (inklusive MAC) med betalt PlexPass for avancerede funktioner og betalte mobile apps.

Skitch (gratis) – nyttig til at tilføje tekst, pile, kasser osv. Til grafik. Gunstig til at give feedback -kommentarer på beta -software også.

Super duper! (Freemium) – Blændende værktøj, som jeg har brugt i årevis. Gratis version er bedst til sikkerhedskopiering og gendannelse af MAC -diske og partitioner, men sørg for at registrere den og få planlægning også. En anden afgørende app.

TextWrangler (gratis) – Great Text Editor -app og relation til BBEDIT. Det er praktisk til nogle hurtige og beskidte HTML -redigeringer, tjekke XML -filer eller noget, der kræver linjenumre. Udviklere vil også elske det.

VLC (gratis) – Videolan Media Player med indbyggede codecs, som ingen skal være uden.

Så der er det, de første 30 apps gik derefter på min skinnende nye OS X -installation. Husk at fortælle os, hvad der er din meget elskede Mac-app i kommentarerne herunder.

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *