Spørg en designer: sammenhængende familieværelse

Q. Jeg er tabt af, hvad jeg skal gøre i mit familieværelse. I øjeblikket har vi et tv- og børnespil i det ene hjørne og et stereoanlæg i det andet. Jeg vil gerne mindske stereoudstyret til noget mindre, fjerne børnenes spilbokse og placere tv’et, så det ikke tager for meget plads. Jeg ville elske lidt dekorationshjælp.

– Carolyn, Mississauga, Ont. (For at indsende dit eget spørgsmål skal du se vores ASK A DESIGNER ™ -side.)

A. Opret en ny siddeplads.

Du har en masse gode elementer i rummet – de skal bare bindes bedre sammen. Læderstole, tæppe, sofabord, mantel og spejl er alle gode stykker, som du kan tilføje til.

Placer en ny sofa overfor pejsen og læderstole. Et stykke i William Birch-stil, som Keynes Sofa af Vanguard Furniture (vist), har et klassisk look, men slipcoveren er afslappet og funktionel for familielivet. For at gratis op meget mere plads i rummet skal du investere i et nyt fladpanel-tv og placere det på et konsolbord langs den længste væg. Pier 1’s Jessamine Media Console (vist) har et rustikt look, der vil supplere dine læderstole.

Blødgør tingene op.

Gå efter meget mere omfattende gardiner – de får en stor indflydelse på rummet. Du kan sandsynligvis genbruge de eksisterende stænger, men vælge et tungere, foret stof og hænge et panel på hvert vindue. Et taupe linned med en grovere struktur ser godt ud. Træk nogle hyggelige kast såsom det solide kabelknit kaster fra accenter de ville (vist) under dit sofabord eller drapere dem på bagsiden af ​​sofaen. Dit nuværende tæppe er pænt, men lidt lille: lag det over et større sisal tæppe.

Juster farven.

En lettere, varm grå vægfarve ville se godt ud: se på Thunder (AF-685) af Benjamin Moore (vist). Opdater dit sofabord med en medium grå tone-prøv Weimaraner (AF-155). Giv tabellen en let slibning, først og tilsæt topcoaten i en satinfinish.

Se meget mere spørg en designer -svar. Plus, indsend dit eget spørgsmål med instruktioner fra vores ASK A DESIGNER ™ -side.

1. Solid kabelknit kaster, accenter de ville. 2. Keynes Slipcovered Sofa, Vanguard Furniture. 3. Malingsfarver, Thunder (AF-685) (til venstre) og Weimaraner (AF-155), Benjamin Moore. 4. Jessamine Media Console, Pier 1 Imports.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *